Lakossági villanyszerelés

- Korrekt megbízható villanyszerelőt keres?
- ​Aki rövid határidővel, pontosan dolgozik?
​- Aki nem lép le az előleggel, és nem hagyja félbe a munkáját? 
- ​Aki garanciát ad az általa elvégzett munkára? 
-  ​Fél a rémtörténetektől, amit ismerősei meséltek, hogy hogy jártak a villanyszerelővel?
 
​Ne keressen tovább vegye fel velünk a kapcsolatot!

​Szolgáltatásunk BUDAPEST teljes területén elérhető.
​Tegyen egy próbát!​Árajánlat csak egy telefonhívásra.

Hívjon most egy kattintással!

+36 1 588 8545


Miért éppen a BILD ELEKTRO?

Tapasztalat. Villamos.biztonságtechnikai felülvizsgálóként dolgozunk. Ez egy magasabb képzettség mint egy sima villanyszerelő. Mi ellenőrízük le, a normál villanyszerelők munkáját. Ez, és a több évtizedes tapasztalat a garancia arra, hogy szakmailag kifogásolhatatlan munkát adunk ki a kezünkből. 
Garancia. Munkánkra 3 év teljeskörű garanciát vállalunk. Biztosak vagyunk abban, hogy a lehető legmagasabb szakmai igényeket is kielégítjük. Így 3 éves garanciát vállalunk a kivitelezéseinkre.
Szakértelem. A villanyszerelés is, mint bármelyik más szakma rohamléptekkel fejlődik a mai világban. Aki nem képzi és fejleszti magát, az lemarad. Fiatalos, lendületes csapat révén, nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink képzésére, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalat tudjuk ügyfeleinknek biztosítani. 
Megelégedettség. Számtalan elégedett ügyfél. Elég gyakran hívnak minket, hogy valaki ajánlotta a cégünket, és eddig már 2-3 villanyszerelő már járt a helyszínen, de egyik sem tudta megoldani a problémát. 
Gazdaságosság. Munkánkra nem kérünk előleget. Velünk nem fordulhat, elő hogy eltűnünk az előleggel, hiszen a munkadíjat soha nem kérjük el előre. A megrendelő csak azután fizet, miután átvette tőlünk a munkát, és nem talál benne kifogásolható dolgot.
Kiszámíthatóság. Korrekt árajánlat, mely az elejétől a végéig annyi lesz amennyit ön elfogadott. Az árainkon utólag soha nem módosítunk.
Nyugalom. Velünk megtapasztalhatja, hogy létezik hajhullásmentes építkezés és felújítás. Más szakmákkal kooperálunk, amennyiben szükséges. Utánunk nem kell újabb villanyszerelőt keresni. 
Gyorsaság. Profi eszközökkel dolgozunk, így garantálva, hogy a lehető legkevesebb idő alatt végzünk a feladatainkkal. 

 Árajánlat csak egy telefonhívásra.

Hívjon most egy kattintással!

+36 1 588 8545

ESETTANULMÁNY... amikor már mi vagyunk a negyedik villanyszerelő a családi házban

A történet a napokban játszódik. Telefonhívást kaptunk, hogy a weboldalunk alapján szeretnének minket kihívni egy hiba elhárítására, de nem sok reményt fűznek a dologhoz, mert már mi vagyunk a negyedik villanyszerelő, de még senki nem tudta megállapítani, hogy mi a hiba, így ha nem baj ők csak akkor fizetnének, ha megtaláltuk a hibát és ki is javítottuk. 


Mondtuk a hölgynek, hogy ez egyáltalán nem gond, hiszen mi alapesetben is csak akkor kérünk pénzt, ha elhárítottuk a hibát. 


Másnap egy III. kerületi új építésű minimalista családi ház várt ránk.

Hibajelenség: Véletlenszerűen esténként általában, el szokott menni az áram. De nem tudják miért, mert ez teljesen véletlenszerű. Természetesen amikor a villanyszerelők keresték a hibát, akkor soha nem jelentkezett. A második villanyszerelő hibakeresés közben le föl kapcsolgatta a kismegszakítókat aminek a következménye az lett, hogy egy 2 méteres LCD TV valamint egy Indukciós főzőlap teljesen elromlott. Így a második villanyszerelő jelenléte enyhén szólva is deficites. 


Hozzáfogtunk a hibakereséshez... 1 órás munka után megállapítottuk, hogy az Érintésvédelmi relé (FI relé) lesz a hibás. Kicseréltük. És a hiba megszűnt... 


A tulajdonos azóta is nagyon hálás nekünk, a képen az Ő házának automata kapuja látható, mert az is rossz volt már rég, és ezek után megkért, hogy azt is javítsuk már meg, ha nem lenne gond.    

További esetleírásokÁrajánlat csak egy telefonhívásra.

Hívjon most egy kattintással!

+36 1 588 8545