Fűtés H tarifával


A H tarifás fűtés lett a legolcsóbb!

A részletek:

Az utóbbi napokban - a kormány bejelentését követően, miszerint változnak a rezsicsökkentés szabályai - biztosan önök is elbizonytalanodtak, többen visszamondták a szereléseket, megrendeléseket. De Most kell Lépni! A klímával történő fűtés, vagyis árammal, amit biztos nem zárnak el, lesz a legolcsóbb a háztatásban a fűtés limit felett.

Fűtésre optimalizát klímák telepítését is vállaljuk.


2022.július 21 napján megjelent az új szabályzás!

Dióhéjban a legfontosabbak:

  • A villamosenergia 2523 kWh/év fogyasztásig 36 forint marad, az e feletti fogyasztásnál 70,1 forint/kWh.
  •  Az éjszakai áram 23,1 forint/kWh a fogyasztási korlátig, e felett 62,9 forint lesz.

(a fogyasztási korlát háztartásonként értendő, nappali és éjszakai áram együtt)

  • 3. a H-tarifa korlátlanul 36 forint marad a téli fűtési időszakban. Ez nem számít bele az átlagfogyasztásba. Nem nőveli annak értékét
  •  A gáz esetében 1729 köbméter/év fogyasztásig 102 Ft/m3, felette 747 Ft/m3 lesz az ár. A nagycsaládosok kapnak további kedvezményt gyermekek számától függően.

A pontos szabályokat a Magyar Közlönyben meg tudják megnézni:

KÖZLÖNY 121. SZÁM


A jó hírünk, hogy folyamatosan érkeznek H tarifával mőködtethető készülékek,

raktáraink fel vannak töltve.


Árajánlat csak egy telefonhívásra. 

Hívjon most egy kattintással!

+36 1 588 8545

Otthonfelújítási támogatásra is igénybevehető 50% kedvezmény!

Villanyóra mérőhely szabványosítás
Villanyóra visszakötés
Hálózatfejlesztés
Villanyóra áthelyezés
H tarifa, vezéreltáram, A2 tarifa, ad-vesz mérő
Új mérőhely kiépítés
Villanyóra mérőhely szabványosítás

Az EON ELMŰ-ÉMÁSZ vagy az Ön villanyszerelője azt mondta Önnek, hogy a mérőhelyet szabványosítani kell és ehhez keressen ajánlot, regisztrált szerelőt?

Ha régi a mérőhelye előfordulhat, hogy szabványosítást kér az áramszolgáltató. Kedvező áron, gyors határidővel vállaljuk mérőhelyek szabványosítását. Mit jelent a szabványosítás? A szabványok azok az előírások, melyeket a villanyszerelőknek kötelező betartani. Hasonlóak a jogszabályokhoz, csak ez szakmai téren szabályoz. A szabványok viszont változnak. Jelenleg érvényben lévő az MSZ 447:2019 ami a mérőhelyekre vonatkozik. Ha az ebben leírtaknak nem felel meg az Ön mérőhelye, akkor át kell alakítani az itt leírtak szerint. Ezt az átalakítást, korszerűsítést nevezik szabványosításnak.

Villanyóra visszakötés

Lekötötte az ingatlanában az áramszolgáltató az áramot?

Ne késlekedjen hívjon minket most. Visszakötés esetén az idő lényeges szempont. Ha kicsúszik a határidőből, már csak mérőhely szabványosítással lehet visszakötni, ami viszont többe kerül. Ha lekötés időpontjától még nem telt el 6 hónap, akkor jó eséllyel egyszerűen vissza lehet köttetni az áramot. 6 hónapon túli lekötés esetén az áramszolgáltató már nyilatkozatot kér tőlünk regisztrált szerelőktől, hogy milyen állapotú az Ön mérőhelye. Ha régi, vagy nem megfelelően volt karbantartva akkor bizony kénytelenek vagyunk ezt a szolgáltató felé lenyilatkozni és szabványos mérőhelyet kérhet. 1 éven túli lekötés esetén minden esetben kötelező a szabványosítás.

Hálózatfejlesztés

Gyakran előfordul, hogy több villamos fogyasztó egyidejű használata esetén a villanyóra alatt leverődik a kismegszakító?

Akkor Önnek több áramra van szüksége.

Ha előfordult már Önnel, hogy a vasárnapi ebéd készítése közben nem tud több főzőlapot  használni a villanytűzhelyen, vagy egyszerre már nem tud mosni és vasalni, vagy egy elektromos fűtőtest használata közben a villanyóra alatti kismegszakító gyakran leold, akkor a BILD Elektro a megoldás. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk, hogy többet ne forduljon elő Önnél ilyen bosszantó hiba.

Villanyóra áthelyezés

Útban van a villanyórája, mert átalakítja otthonát?

Előfordulhat, hogy az az élethelyzet más volt amikor az a villanyóra oda került ahol éppen van. Szeretne kivenni egy falat amin a mérőóra van? Estleg átépíteni szeretne? Semmi gond. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és áthelyezzük a villanyóráját egy olyan helyre amit közösen Önnel határozunk meg. Alkalmazkodni kell ugyanis az áramszolgáltató előírásaihoz is. Plombabontási engedéllyel rendelkezünk.

H tarifa, vezéreltáram, A2 tarifa, ad-vesz mérő

Kedvezményes árú áramot szeretne vételezni a szolgáltatótól?

Erre is tudunk megoldást! Villanybojlerhez, melegvíz tárolóhoz ajáljuk a Vezérelt áramot. H tarifát elektromos fűtéshez javaslunk. A2 tarifát, kedvezményes elektromos autótöltéshez, ad-vesz mérőt pedig napelemhez ajánljuk. Vegye fel velünk most a kapcsolatot, hogy kitaláljuk közösen melyik lesz Önnek a legmegfelelőbb!

Új mérőhely kiépítés

Nincs még az ingatlanban, vagy építési telken áram?

Erre is van megoldásunk. Lehet a bekötés légkábeles, vagy földkábeles. A mérőhely lehet az épület falán, a kerítés oldalában vagy egy oszlopon is. Amennyiben szükséges a mérőhely tervezését is elvégezzük kamarai regisztrált tervezőmérnökeink segítségével. Vegye fel velünk most a kapcsolatot, hogy e miatt húzódjon az építkezése.

3

ÉV GARANCIA
a szereléseinkre

Minden kivitelezésünkre, 3 Év BILD Garanciát vállalunk. Ez azt takarja, hogy ha például a mi szerelésünk hibája miatt kell visszaszedni a csempét vagy burkolót, annak helyreállítását is a cégünk finnanszírozza. 

150-200

elégedett ügyfél évente

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink megelégedettségére. Így értük, el, hogy nem csak a weboldalunk alapján kapunk új megrendeléseket, hanem ügyfeleink ajánlása alapján is. Önt is várjuk baráti szeretettel elégedett ügyfeleink táborába.

8

állandó kolléga Önökért

Azért, hogy minden zökkenőmentesen és flottul működjön, ne csússzunk a határidőkkel, 8 állandó kollégával állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Minősségi csapat, a minősség igénylőinek. 

20

éves vállalkozás

Idén pont 20 éves a vállalkozásunk. Tehát, ha Ön sportot űz abból, hogy olyan kivitelezőket alkalmaz, akik felveszik az előleget és aztán munka nélkül még a cégadatbázisokból is felszívódnak, akkor nem mi leszünk az Ön választása. Minden más esetben várjuk Önt is elégedett ügyfeleink táborában!

Árajánlat csak egy telefonhívásra. 

Hívjon most egy kattintással!

+36 1 588 8545

Az ELMŰ - ÉMÁSZ telekhatáron belüli villanyszerelési munkát nem végez, így a legelső lépés egy regisztrált villanyszerelőt keresni, aki elvégzi a házán/telekhatáron belüli villanyszerelési munkálatokat, valamint ha szükséges kialakítja a mérőhelyét. 


Árajánlat csak egy telefonhívásra.

Hívjon most egy kattintással!

+36 1 588 8545

Az ELMŰ-ÉMÁSZ az Önök minőségi kiszolgálása érdekében a Magyar Elektrotechnikai Egyesülettel együttműködve, 2017. január elsejével egy új „Ajánlott szerelői rendszert” vezetett be. 
 
E rendszerben azok a képzett, megbízható villamos szakemberek érhetők el, akik jogosultak mérőhelyi kivitelezési tevékenység során elosztói engedélyesi zárópecsétek (plombák) előzetes bejelentést követő eltávolítására. Így az új mérőhely kiépítés tevékenységén felül lehetőségük van meglévő mérőhelyeken felülvizsgálatot, bővítést, felújítást, hibaelhárítást végezni, melyhez az engedélyesi zárópecsétek eltávolítása válhat szükségessé.

Mi is az ELMŰ-ÉMÁSZ ajánlott szerelői vagyunk! Hívjon minket bizalommal! 

Mérőhely kialakítása 

A fogyasztásmérő szekrény, melybe a bekapcsolás során a mérő és a kismegszakítók kerülnek, az Ön tulajdonát képezi, ezért ezek beszerzéséről és javításáról Önnek kell gondoskodnia. A szekrények egyes elemei külön-külön is beszerezhetők, így a sérült részek költségtakarékosan pótolhatóak. 

A mérőt csak a szolgáltató által javasolt és elfogadott szekrények valamelyikében lehet elhelyezni. Ezeket a szekrényeket jól ismerik a szerelők, illetve a pontos adatok ügyfélszolgálatainkon elérhetőek a fogyasztók, a tervezők, és a kivitelezők számára is. 

A mérőszekrényt könnyen megközelíthető, külső behatások ellen védett helyen kell elhelyezni. Zárt helyen, belső helyiségben, nedves helyiségbe nem szabad fogyasztásmérő-szekrényt tenni. 

 A mérőhelyet  az Ön igényeinek ismeretében alakítja ki az Ön által megbízott regisztrált villanyszerelő. 

3x80 Amper igény felett a mérés kialakításának tervét a munkálatok megkezdése előtt előzetesen egyeztetni, jóváhagyatni kell a szakemberekkel. A mérési tervet az arra jogosult, a mérnöki kamara jegyzékében szereplő villamosmérnök készítheti.     

Árajánlat csak egy telefonhívásra.

Hívjon most egy kattintással!

+36 1 588 8545